Derneğimiz Olağan Genel Kurulu

Sayın üyelerimiz,

29 Nisan 2016 tarihinde düzenlenen ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle, çağrı mektubuna uygun olarak 01 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 13:30’da Vefabayırı Sokak, Gayrettepe İş Merkezi C Blok No.12/5 Gayrettepe-İstanbul adresinde bulunan Dernek Merkezinde çoğunluk aranmaksızın yapılan Olağan Genel Kurul ve ardından yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucu alınan kararlar aşağıda özetlenmiştir:

1) Dernek Yönetim Kurulunun 2015 dönem faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, bilançosu ve denetim kurulu raporları okunmuş, tartışılmış ve oy birliği ile kabul ve ibra edilmiştir.

2) 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren:

• gerçek üyeler için: giriş ödentisi 100.-TL ve aidatlar aylık 20.-TL olmak üzere yıllık 240.-TL,
  • tüzel üyeler için: giriş ödentisi 1.000.-TL ve aidatlar aylık 150.-TL olmak üzere yıllık 1.800.-TL

olarak devam ettirilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir. Ayrıca üye borçlarının tahsilatının hızlandırılması kararlaştırılmıştır.

3) Yapılan seçimler sonucu Yönetim Kurulu Denetim Kurulu asıl ve yedek üyelikleri aşağıdaki gibi oluşmuştur.

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELERİ

Firma/KişiAçıklamaDernek Görevi1EMAR Satış Sonrası Hiz. …. A.Ş.Mustafa GÜNGÖRBaşkan2Ali Naci IŞIKLIKamuBşk. Yrd.3ENVE Enerji Eğitim DanışmanlıkArzu GÜRKANBşk. Yrd.4Cihan KARAMIKSCHNEIDER ElectricBşk. Yrd.5ENDÜSTRİYEL Enerji … Ltd. ŞtiÜnsal AYSUNYazman Üye6STANDART BM TRADA BelgelendirmeNeşe GÜNEŞSayman Üye7EDSM Enerji Denetim … Ltd. Şti.Selman ÖLMEZYK Üye8BES Enerji Danışmanlık … Müh Ltd. Şti.M Serkan EMİNYK Üye9Onur İnşaat Yazılım … Ltd. Şti.Onur GÜNDURUYK Üye

DENETİM KURULU ASIL ÜYELERİ

Firma/KişiAçıklamaDernek Görevi1Özgür KÜÇÜKHÜSEYİNTESTODK Üye2Ahmet Yusuf SEZERBerra Enerji, SerbestDK Üye3Sinan EVKAYAATLAS BelgelendirmeDK Üye

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Firma/KişiAçıklamaDernek Görevi1EVD Enerji Yönetimi … San. ve Tic. A.Ş.Birsen BAKIRYK yedek üye2Enervis Enerji Servis San. Ve Tic. A.ŞOsman KİPOĞLUYK yedek üye3Rıza KÖROĞLUTEV Toplam EVYK yedek üye4TFM Enerji ve Teknik … Tic. Ltd. Şti.İsmail ÜLKÜYK yedek üye5Gürışık Enerji Verimliliği … Ltd. Şti.Salih ÇANACIKYK yedek üye6ENSA Enerji Verimliliği … Ltd. Şti.İbrahim DÜZERYK yedek üye7PROMET İnşaat Proje … Tic. A.Ş.Orhan KAHRAMANYK yedek üye8EFEKTİF Endüstriyel Enerji … A.Ş.Ahmet SEFEROĞLUYK yedek üye9Mustafa ALTUNSerbestYK yedek üye

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Firma/KişiAçıklamaDernek Görevi1Ayhan SARIDİKMENASD ProjeDK yedek üye2Tülin KESKİNYeşil Güç EnerjiDK yedek üye3Mahmut Alpay KOZOKEKO EVDDK yedek üye

Genel Kurulun ardından yapılan Yönetim Kurulu toplantısında aşağıdaki şekilde görev dağılımı olmuştur:

Mustafa GÜNGÖR: Başkan

A. Naci IŞIKLI: Bşk. Yrd, aynı zamanda Genel Sekreterlik görevinin yürütülmesi

Arzu GÜRKAN: Bşk. Yrd, İdari ve sosyal konularda başkana yardımcı olmak, dernek web sitesi düzenlenmesi vb.

Cihan KARAMIK: Bşk. Yrd, Tanıtım ve Kurumsal ilişkiler komisyonu başkanı, dergi çıkarılması

Neşe GÜNEŞ: Sayman üye, Eğitim, bilgi ve inovasyon konuları

Ünsal AYSUN: Yazman üye, Üyeler ve basınla ilişkiler

Onur GÜNDURU: Teknik komisyon başkanı, (öncelikle ölçme-doğrulama ve etüt hazırlama standartları)

Genel Kurul sonuçlarını bilgilerinize sunar, değerli üyelerimize hayırlı olmasını dileriz.

EYODER Yönetim Kurulu