Eyoder’in EVF’de Düzenlediği Enerji Verimliliği Hizmetleri EVD Şirketleri Uygulamaları Oturumu

11-12 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen 8. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarın kapsamında Derneğimizce 11 Ocak 2017 tarihinde “Enerji Verimliliği Hizmetleri – EVD Şirketleri Uygulamaları” konulu bir oturum düzenlenmiştir.

Oturumun ilk sunumunu dernek başkan yardımcımız A. Naci Işıklı “Enerji Verimliliği, EVD firmaları ve EPC sözleşmeleri” konusunda yapmıştır, daha sonra sırasıyla EMAR A.Ş.’den Ozan Bekiroğlu “İyi Uygulamalar-Sistemsel Çözümler”, Enervis A.Ş.’den Osman Kipoğlu “OSB’lerde Enerji Verimliliği Etüt ve Uygulamaları”, ENVE A.Ş.’den Abdulkadir Özdabak “Sanayi Sektöründe Etüt Metodolojisi ve Enerji Verimliliği Uygulamalarından Örnekler”, ENDÜSTRİYEL ENERJİ’den Murat Tarım “Endüstride atık ısıların değerlenidirilmesi: INTEC Energy Systems ORC Çözümü”, ONUR ENERJİ’den Onur Günduru “Enerji Verimliliğinde Fırsatlar” ve SCHNEIDER’dan Enes Akgün “Enerji Verimliliğinde Başlangıç Noktası: Enerji İzleme Sistemleri” konulu sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Oturumun Tüm Sunumlarına Ulaşarak İndirmek İçin TIKLAYINIZ>>>