23 Mayıs ICCI oturumu

Katılımcılarının verimli iş görüşmeleri gerçekleştirdiği Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük uluslararası enerji fuarı yerli ve yabancı katılımcılarıyla buluşacak. Verimli, etkin, saygın ve kaliteli bir iletişim ve etkinlik platformu oluşturarak bu büyüme ve gelişme sürecinin son 25 yılına sağladıkları katkıyı, gelecekte de sürdürmek üzere çok yoğun çalışmakta olan ICCI – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın 27’ncisi, 24-26 Mayıs 2023’te İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 2022 yılında ‘enerji piyasasındaki değişim ve dönüşüm’ teması ile 45 ülkeden 15 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan ICCI’nin, 2023 yılında ise ‘İklim Değişikliğine Duyarlı Sürdürülebilir, Verimli Enerji Dönüşümü’ temasıyla enerji gündeminin en güncel konuları ve teknolojik yenilikleriyle yine sizler için değerler yaratacak.

11 Mayıs WENENERGY Oturumu

WENERGY EXPO kapsamında 11 Mayıs 2023 perşembe günü, 11:45-12:30 arasında Başkan yardımcımız Sermin Onaygil moderatörlüğünde, Yönetim Kurulu üyemiz Onur Gunduru, Genel sekreterimiz A. Naci ISIKLI, üyemiz EMAR A.Ş’den Mehmet ÖLKER ve üyemiz Szutest’den Fırat Taner YAPALI’nın katılımıyla düzenlenecek EYODER oturumuna bekliyoruz. Bu oturumda AB hibe programı kapsamında, ortaklarımız Federesco – Federazione Nazionale delle ESCo ve Enerji Hukuku Araştırma Enstitüsü ile birlikte yürüttüğümüz FACILITEE projesini ve Türkiye’deki ESCO pazarı ile Enerji Performans Sözleşmeleri (EPS) uygulamalarını konuşacağız.